×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

نمایشگاه بصیرت فاطمی در قم گشایش سافتکسب ۴ مدال رنگارنگ ره آورد رزمی کاران قمییادواره سرلشکر شهیدزین الدین، سرداران و ۶۱۲۸ شهید استان قم برگزار شد مدارس استان قم در روزهای ۲۷ و ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۴ غیر حضوری شدمراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر شهدای گمنام در قم برگزار می شودکشف ۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در یک خانه‌ باغ اطراف قمبررسی چالش‌ها و موانع سه حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در روستاهای شهرستان جعفرآباداولین مانور انتخابات فردا سه‌شنبه در قم برگزار می‌شودتوزیع ۱۱ هزار تن کود یارانه‌ای در قماثر 7 جلدی «مفتاح‌الهدایه فی شرح تحریر الوسیله» در قم رونماییی شدادواردو آنیلی، نماد رستگاری در قلب ثروت و قدرت اروپااحداث ۱۴ زمین ورزشی روباز در بوستان‌های شهریدستگیری شکارچیان متخلف در تالاب مُرّه قمتعیین تکلیف کالاهای قاچاق موجود در انبارهای اموال تملیکی استان قمتوسعه خدمات الکترونیک و تکمیل پروژه ملی «جی‌نف» تا پایان آذر در استان قممدارس شناختی ؛ انقلابی در آموزش با نقشه راه مغزبرخورد پژو با تریلی در محور قم ـ جعفریه، جان یک نفر را گرفتنمایش سوگواره حدیث غربت در قمشیوع آنفولانزا در قم۴۵ دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز در قم کشف شد
true
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم تعداد بازرسی‌ها و نظارت‌ها در چهارماهه نخست سال جاری را بیش از ۲۴ هزار بازرسی ذکر کرد و گفت: ۳۰۶۶ تخلف در این بازرسی‌های ثبت‌شده که برای ۲۰۷۲ مورد پرونده تخلف تشکیل‌شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری – تحلیلی فردونیوز؛محمود سیجانی در جلسه تنظیم بازار که روز شنبه در فرمانداری برگزار شد گفت، تعداد بازرسی‌ها و نظارت‌ها در چهارماهه نخست سال جاری را بیش از 24 هزار بازرسی ذکر کرد و افزود: 3066 تخلف در این بازرسی‌های ثبت‌شده که برای 2072 مورد پرونده تخلف تشکیل‌شده است که ارزش ریالی این پرونده‌ها 174 میلیارد ریال بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم ادامه داد: بیشترین تخلف مکشوفه مربوط گران‌فروشی با 990 مورد، عدم درج قیمت و نرخ نامه به تعداد 796 ، عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی با 290 مورد، تقلب و کم‌فروشی 192 مورد، عدم صدور صورت‌حساب با 331 مورد و غیره بوده است.

وی صدور مجوزهای صنفی در چهارماهه نخست سال جاری را مورد توجه قرار داد و گفت: در این مدت 279 فقره مجوز صنفی در رسته‌های تولیدی، توزیعی و خدماتی با ارزش 777 میلیارد ریال و اشتغال‌زایی 530 نفری صادر شده است.

سیجانی با بیان اینکه بیش از 34 هزار واحد صنفی مجوز دار در استان قم وجود دارد، خاطرنشان کرد: از این تعداد 16503 واحد توزیعی، 8175 واحد تولیدی و 9927 واحد خدماتی هستند.

پایان پیام

true

true
false
true